Some girls don’t realize what they’re worth, Some guys don’t realize What they have, then she leaves after realizing and then he realizes.

Har vänt på dygnet totalt! Har legat i sängen X antal timmar nu, första natten på typ 15 dagar jag sover utan Therese. Det blir sova ensam inatt alltså… I mitt läskiga ”spök-hus”. Skit läskigt här ialla fall, har lyssnat på musik och kollat på The Boondocks (bästaste serien) för att jag inte ska tänka och bli nojjig då det är lätt att skrämma upp sig själv med tankar. hehe. Och Jeremy gjorde det inte lättare heller av att försöka skrämma upp mig på FB, genom att skriva läskiga saker och skicka psykande klipp till mig för att förska skrämma upp mig mer! Men men, det var ialla fall inte så läskigt som jag trodde att de skulle va att sova helt ensam i den här lägenheten. Ska nu försöka sova på riktigt (wish me continued ”luck”)

Peace Out!

Annonser

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Some girls don’t realize what they’re worth, Some guys don’t realize What they have, then she leaves after realizing and then he realizes.

  1. Jag lovar, gumman. Vårt hus är spökfritt! Du kan sova lugnt! 🙂 ♥♥♥

  2. vilket fint ordspråk som börjar ditt inlägg. Spöken är alltid snälla, älskar dig mormor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s